Δένδιας: Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο στο Άγιο Όρος – Η ανάρτησή του μετά το συμβάν

Δένδιας: Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο στο Άγιο Όρος – Η ανάρτησή του μετά το συμβάν

Επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στο Άγιο Όρος υπέστη ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Χτύπησε σε μύτη και δόντια.

Επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης υπέστη ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος του Αγίου Όρους.

Όπως αναφέρει το Voria, sτη διάρκεια της θείας λειτουργίας, λίγο μετά τις 7 το πρωί, ο κ. Δένδιας αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να χτυπήσει σοβαρά στη μύτη και στα δόντια.

Στη Μονή σήμανε συναγερμός, ο κ. Δένδιας δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αγίου Όρους και κλήθηκε ελικόπτερου προκειμένου να παραλάβει τον υπουργό Εξωτερικών και να τον μεταφέρει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Δένδιας είναι απολύτως καλά στην υγεία του.

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ χθες, Τετάρτη επισκέφτηκε το κτίριο της Διοίκησης του Αγίου Όρους, ενώ σήμερα ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί τις Ιερές Μονές Διονυσίου και Δοχειαρίου.

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Δένδιας ενημέρωσε μέσω ανάρτησής του στο Twitter για την κατάστασή του μετά το επεισόδιο:

Ευχαριστώ θερμά όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μου. Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση και εντυπωσιασμένος από όσα είδα και άκουσα από την 1η επίσκεψη ΥΠΕΞ στο Άγιον Όρος τα τελευταία 11 χρόνια. Δεσμεύθηκα να επιστρέψω σύντομα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα