Δένδιας: Μέσα σε λίγες εβδομάδες κινδυνεύουν να χαθούν, όσα έχουμε πετύχει από το 2012

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, για την κατακόρυφη αύξηση του αριθμού παράνομων μεταναστών, από τα νησιά στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

Επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική που εφαρμόζει στον τομέα της μετανάστευσης από τον βουλευτή και πρώην υπουργό της ΝΔ.

«Η πολιτική ανοικτών συνόρων της Κυβέρνησης, είχε ως αποτέλεσμα, όπως εγκαίρως είχα προειδοποιήσει, την κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των παρανόμων μεταναστών που συρρέουν καθημερινά κατά εκατοντάδες πλέον από τα νησιά (κυρίως) στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.

Ήδη, η εκ νέου υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στην πρωτεύουσα είναι εμφανής. Μέσα σε λίγες εβδομάδες κινδυνεύουν να χαθούν δυστυχώς όσα με μεγάλο κόπο είχαμε πετύχει από τον Ιούνιο του 2012.

Οι ίδιοι οι παράνομοι μετανάστες  εγκαταλείπονται στο έλεος της τύχης, χωρίς στέγη και χωρίς τροφή, ενώ με την μη εφαρμογή του εγκεκριμένου από την Ευρωπαϊκή Ένωση ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ασύλου και Μεταναστευτικών Ροών, ελλοχεύει ο κίνδυνος, προκειμένου να επιβιώσουν, να γίνουν όργανα εγκληματικών συμμοριών και  εμπόρων ναρκωτικών.   

Απευθύνω έκκληση στην Κυβέρνηση να σταματήσει να επικαλείται παντελώς ανυπόστατες δικαιολογίες και να εγκαταλείψει τις εμμονές της». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μετανάστες, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χριστοδουλοπούλου: Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες. Όλοι είναι πρόσφυγες. Τους βλέπουμε στις πλατείες γιατί 'απλά λιάζονται'

SHARE:

24Media Network