Διακοπές στη Στερεά Ελλάδα προτείνει ο Κώστας Μπακογιάννης

Διακοπές στη Στερεά Ελλάδα προτείνει ο Κώστας Μπακογιάννης
Ο Κώστας Μπακογιάννης SOOC

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 για την καμπάνια προβολής της ενόψει της θερινής περιόδου

Διακοπές στη Στερεά Ελλάδα, με τη συμμετοχή όλων καθώς «δεν υπάρχει δεξιά και αριστερή παραλία» προτείνει στο Ραδιόφωνο 24/7, ο Κώστας Μπακογιάννης.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η περιφέρεια Στέρεας Ελλάδας πραγματοποιεί καμπάνια προβολής της στο Μετρό της Αθήνας ενόψει της θερινής περιόδου, με τίτλο «τα κάναμε θάλασσα».

Αποδίδω μεγάλη σημασία στην τοπική αυτοδιοίκηση διότι πιστεύω στην πολιτική της καθημερινότητας καθώς σχετίζεται με την ποιότητα ζωής, εξηγεί στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας «Κάνω τη δουλειά μου δεν παρασύρομαι από την εκλογολογία » λέει και σημειώνει πως «οι εκλογές απέχουν 1 ½ χρόνο από τώρα» υπογραμμίζοντας «μην περιμένετε σήμερα καμία ανακοίνωση πριν από το 2019».

Αναφορικά με την δολοφονική επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη, ο Κώστας Μπακογιάννης σημείωσε πως «Είναι απόλυτα καταδικαστέα ενέργεια χωρίς αστερίσκους, και “ναι μεν αλλά”. Καταδικάζω την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη γιατί έχει πει αυτά που έχει πει , ακριβώς γιατί έχει το δικαίωμα να τα πει».

“Όλοι μας έχουμε ποτίσει την κοινωνία με πολύ μίσος” συνεχίζει. «είναι πολύ εύκολο , ο καθένας για λόγους καιροσκοπικούς και να διχάζουμε, αντί να ενώνουμε. Όταν σπέρνεις το μίσος και το διχασμό κάποια στιγμή γεννιέται η πραγματική βία» καταλήγει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα