Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στο σχολείο που επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στο σχολείο που επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθηγητών από ΕΛΜΕ στο Ειδικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου όπου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συνθήματα όπως "όχι στα σόου και στην υποκρισία" υποδέχτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκπαιδευτικοί από διάφορες ΕΛΜΕ στο Ειδικό Σχολείο του Αγίου Δημητρίου, το οποίο και επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης.

Εργαζόμενοι καθηγητές από την ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας και την ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου βρέθηκαν στο Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Αγίου Δημητρίου με την ευκαιρία της επίσκεψης του πρωθυπουργού, με πανό και συνθήματα, ενώ στο σημείο υπήρχε και αρκετή αστυνόμευση με αφορμή την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη.

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στο σχολείο που επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός

Μάλιστα, με την άφιξη του πρωθυπουργού στο σχολείο, οι καθηγητές άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Το μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ Χρήστος Σόφης δήλωσε: “Ενώ τα Ειδικά σχολεία έχουν αφεθεί στο έλεος την πανδημίας με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης και ήδη θρηνούμε θύματα και από εκπαιδευτικούς και από γονείς και από μαθητές, η πολιτική ηγεσία αποφάσισε να διενεργήσει επίσκεψη στο ΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό. Η κίνηση αυτή είναι προκλητική και σκανδαλώδης και γίνεται καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους. Η εγκληματική αδιαφορία που έχει επιδείξει η κυβέρνηση επί μακρόν για την περιφρούρηση της υγείας των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, των μαθητών και των οικογενειών τους δεν μπορεί να εξωραιστεί μέσα από χαμόγελα και επικοινωνιακές φιέστες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Σχολεία
SHARE:

24Media Network