Δηλώσεις για χούντα και απειλές διαγραφής

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ  // 3Η ΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ  ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ // ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ -ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ // 3Η ΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ // ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ -ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Να περιορίσει τα φαινόμενα απειθαρχίας επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία. Απειλεί ευθέως τους βουλευτές με διαγραφή

Μετά το αντάρτικο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Πάνου Καμμένου, η Συγγρού απειλεί ευθέως με διαγραφή τους βουλευτές που προειδοποιούν ότι θα καταψηφίσουν την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.

Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί ουσιαστικά να περιορίσει την ανάπτυξη φαινομένων τύπου Καμμένου που σε συνεχείς δημόσιες τοποθετήσεις του ανέφερε ότι "δεν ψηφίζω χούντα", υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται να δώσει θετική ψήφο ούτε στη νέα δανειακή σύμβαση.

Έσπευσε μάλιστα να υπενθυμίσει δήλωση που είχε κάνει πριν από 15 μέρες ο εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρα, Δημήτρης Σταμάτης, ότι μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα ήταν "κοινοβουλευτική χούντα".

Η απάντηση που έδιναν και δίνουν από τη Νέα Δημοκρατία είναι πώς δεν υπάρχει συγκυβέρνηση αλλά συμμετοχή σε μια υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά προειδοποιούν ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν φαινόμενα απειθαρχίας σε κεντρικές ψηφοφορίες όπως η ψήφος εμπιστοσύνης ή η δανειακή σύμβαση.

"Όποιος δεν ψηφίσει σύμφωνα με την κομματική γραμμή δεν έχει θέση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας" σημειώνουν χαρακτηριστικά, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι ο Πάνος Καμμένος θα διαγραφεί άμεσα.

Το μήνυμα αυτό έχει φτάσει στον βουλευτή αλλά και σε άλλους οι οποίοι θα επιθυμούσαν να κινηθούν στην συγκεκριμένη γραμμή και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Χούντα η νέα κυβέρνηση

SHARE:

24Media Network