Δημήτρης Καμμένος: Κατάπτυστο το κείμενο της συμφωνίας

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος EUROKINISSI

Ο Νίκος Κοτζιάς δεν έχει την εξουσιοδότηση των ΑΝΕΛ να υπογράψει τη συμφωνία στις Πρέσπες, δήλωσε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο βουλευτής του κόμματος.

Κατάπτυστο και ελεεινό χαρακτήρισε το κείμενο της συμφωνία για την ονομασία της πΓΔΜ, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, τονίζοντας ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, δεν έχει την εξουσιοδότηση του κόμματος του να μεταβεί στις Πρέσπες για την υπογραφή της.

Όπως ανέφερε, μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, «η συμφωνία δίνει γλώσσα, ταυτότητα και όνομα, πρόσβαση στην ΑΟΖ του Αιγαίου και απαγορεύει ως και να κάνει μια χώρα συλλαλητήρια κατά του άλλου Κράτους και τέλος δεν σου επιτρέπει να υπαναχωρήσεις».

«Αν ψηφιστεί από την Βουλή των Σκοπίων, που δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν διότι θα πάρουν πάνω από 30 δισ. από την είσοδο τους στην ΕΕ και άλλους οργανισμούς, θα πρέπει σε έξι μήνες να περάσει από την ελληνική Βουλή, αλλά αν δεν περάσει θα πρέπει να πέσει η Κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τη στάση των ΑΝΕΛ, τόνισε πως όποιος δώσει «συγχωροχάρτι» στο 20σέλιδο θα διαγραφεί. Δήλωσε τέλος πως ο ίδιος θα δώσει το παρών στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες, Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος στην ΚΟ των ΑΝΕΛ: Δε θα ρίξουμε την κυβέρνηση

Η ΝΔ πιέζει Καμμένο μέσω πλατείας

Σύγκρουση μετά την συμφωνία

SHARE: