Δημήτρης Παπαδημούλης: Επανεξελέγη αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου για τέταρτη φορά

Δημήτρης Παπαδημούλης: Επανεξελέγη αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου για τέταρτη φορά
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης European Union - Source : EP

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξελέγη ξανά στη θέση του αντιπροέδρου του Ευρωπαίκού Κοινοβουλίου, με ποσοστό 75%.

O επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης επανεκλέχτηκε σήμερα στην θέση του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής, που προτάθηκε ομόφωνα από το προεδρείο της Ευρωομάδας της Αριστεράς για τη θέση του αντιπροέδρου, συγκέντρωσε 492 θετικές ψήφους επί συνόλου 658 έγκυρων ψηφοδελτίων (ποσοστό 74,77%).

“Περισσότερη διαφάνεια, λιγότερες ανισότητες”

Μετά την επανεκλογή του, ο Δημ. Παπαδημούλης δήλωσε: “Ευχαριστώ θερμά τους ευρωβουλευτές που με τίμησαν και πάλι με την εμπιστοσύνη τους, με μια μεγάλη πλειοψηφία, από ένα ευρύ πολιτικό φάσμα. Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί δυο από τους δεκατέσσερις αντιπροέδρους είναι από την Ελλάδα. Συγχαίρω την Εύα Καϊλή για την εκλογή της και προσβλέπω σε μια εποικοδομητική συνεργασία για το καλό της πατρίδας μας.

Και τα επόμενα 2,5 χρόνια θα συνεχίσω να εκπροσωπώ στο Προεδρείο του Ευρωκοινοβουλίου και την Ευρωπαϊκή Αριστερά και φυσικά την πατρίδα μου την Ελλάδα. Για ένα πιο ισχυρό Ευρωκοινοβούλιο. Για μια πιο ενωμένη, δημοκρατική, κοινωνική και οικολογική Ευρώπη. Με περισσότερη διαφάνεια, δημοκρατία και αλληλεγγύη και λιγότερες ανισότητες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version