Έφη Αχτσιόγλου: “Το υπουργείο Οικονομικών αυτοδιαψεύδεται”

Έφη Αχτσιόγλου: “Το υπουργείο Οικονομικών αυτοδιαψεύδεται”
H τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου Eurokinissi

Για "αυτοδιάψευση" του υπουργείου Οικονομικών, αναφορικά με τα χρέη των επιχειρήσεων στη διάρκεια της πανδημίας, έκανε λόγο η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, σε δήλωσή της.

Το «υπουργείο Οικονομικών αυτοδιαψεύδεται», αναφέρει σε δήλωσή της η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, απαντώντας σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με τα χρέη των επιχειρήσεων στην διάρκεια της πανδημίας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Το υπουργείο Οικονομικών σε νεότερη ανακοίνωσή του χρειάστηκε ακριβώς 483 λέξεις για να ανατρέψει τη χθεσινή μεταμεσονύκτια ανακοίνωσή του. Παραθέτει στοιχεία που δείχνουν ότι τα νέα χρέη του 2020 ανέρχονται σε τουλάχιστον 16,3 δισ., για να αμφισβητήσει δήθεν 17 δισ. νέων χρεών που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη ρύθμισής τους με “κούρεμα” οφειλής. Ταυτόχρονα, εγκαταλείπει την εύπεπτη προπαγάνδα περί “λεφτόδεντρου”, που δεν κράτησε ούτε 24 ώρες».

Συνεχίζοντας η κ. Αχτσιόγλου αναφέρει με σκωπτικό τρόπο: «το μόνο στο οποίο εμμένει είναι ότι κανείς δεν χρωστάει, κανείς δεν χρειάζεται ρευστότητα, κανείς δεν κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του» και καταλήγει: «Ας το ισχυριστούν αυτό στις χιλιάδες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των νοικοκυριών και των εργαζομένων που παλεύουν για επιβίωση».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα