Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ και του Make-a-Wish παρουσία υπουργών και Γρ. Δημητριάδη

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ και του Make-a-Wish παρουσία υπουργών και Γρ. Δημητριάδη

Δέντρο με “Αστέρια της Ευχής” στόλισε στην Παλιά Βουλή η νεολαία της ΝΔ. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν Κεραμέως, Δένδιας και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου.

Χριστουγεννιάτικη δράση υποστήριξης του Make-a-Wish πραγματοποίησε σήμερα η ΟΝΝΕΔ στην Παλιά Βουλή.

Οι συμμετέχοντες μπορούσαν να συμβάλουν στο έργο του Οργανισμού, στολίζοντας το δέντρο με τα «Αστέρια της Ευχής» έναντι συμβολικού αντιτίμου 2 ευρώ, όσο κοστίζει κάθε στολίδι.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης υποδέχθηκε στη δράση της οργάνωσης το διευθυντή του γραφείου το πρωθυπουργού Γρήγορη Δημητριάδη. Ο κ.Δημητριάδης έφτασε στη Βουλή συνοδευόμενος από την οικογένεια του και την παράσταση έκλεψε ο μικρός γιος του Φίλιππος ο οποίος στόλισε το δέντρο με Αστέρια της Ευχής μαζί με τον πρόεδρο της γαλάζιας νεολαίας.

Το παρών στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ έδωσαν επίσης η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ, Γιάννης Μπρατάκος και οι βουλευτές Χαράλαμπος Αθανασίου, Ζωή Ράπτη και Ζέτα Μακρή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα