Εκλογές 2019: Φθορές σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Γλυφάδα με συνθήματα για τον Κουφοντίνα

Εκλογές 2019: Φθορές σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Γλυφάδα με συνθήματα για τον Κουφοντίνα
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Δύο άγνωστοι δράστες έσπασαν τζαμαρία σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ στη Γλυφάδα και έγραψαν με κόκκινη μπογιά "άδεια στον Κουφοντίνα".

Ακόμη ένα περιστατικό βανδαλισμού καταγράφηκε ως «αντίποινα» για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Δύο άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μισή ώρα μετά τη μία τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, επιτέθηκαν σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ, επί της οδού Κων/νου Αθανάτου 11, στη Γλυφάδα, έσπασαν τζαμαρία και έγραψαν με κόκκινη μπογιά το σύνθημα, «άδεια στον Κουφοντίνα».

Το περιστατικό έγινε γνωστό από την ΓΑΔΑ σήμερα. Οι δράστες αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή ενώ δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους από την Αστυνομία.

O Κώστας Λάμπρου Οργανωτικός γραμματέας της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ.ΓΛΥΦΑΔΑΣ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, δήλωσε στο News 24/7: “Σημερα τα ξημερώματα τα γραφεία της ΝΔ ΓΛΥΦΆΔΑΣ δέχθηκαν για δεύτερη φορά επίθεση σε διάστημα τριών ημερών από άγνωστους κουκουλοφόρους οι οποίοι έσπασαν τα τζάμια και έγραψαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντινα.Ομοφωνα το Δ.Σ.τηςΤοπικης καταδικάζει την ενέργεια αυτή και δηλώνει ότι τέτοιες ενέργειες δεν μας πτοούν αντίθετα μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τις επερχόμενες εκλογές.Πιστευουμε οτι κάθε δημοκρατικός πολίτης πρέπει να δώσει απάντηση στους ανανδρους κουκουλοφόρους με την ψήφο του στις 26 Μαϊου!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα