Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος – “Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει”

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος – “Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει”
Ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος ΙΝΤΙΜΕ

Ο Παύλος Γερουλάνος βρέθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, λίγο μετά τις 11 το πρωί και ψήφισε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής με τους ψηφοφόρους, τα μέλη αλλά και τους έξι υποψήφιους να προσέρχονται στις κάλπες για τον πρώτο γύρο των εκλογών που διεξάγεται, σήμερα, Κυριακή (5/12).

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην Ακαδημίας, βρέθηκε για να ψηφίσει λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος.

“Είναι μια υπέροχη μέρα σήμερα, ο κόσμος είναι στις κάλπες, η προσέλευση είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία που προηγήθηκε δείχνει ότι το ΚΙΝΑΛ έχει κερδίσει τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει, και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό που φτιάξαμε αυτόν τον καιρό. Θέλω να πω σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που μας ακούνε σήμερα πηγαίνετε να ψηφίσετε η Αλλαγή είσαι εσύ”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Παύλος Γερουλάνος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα