Επίσκεψη Καμμένου στις ΗΠΑ: Λόγω κωλύματος του Κάρτερ, συναντά την υφυπουργό

Ενημλερωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής απο τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015. Η συνεδρίαση πραγματοποίηθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Ενημλερωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής απο τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015. Η συνεδρίαση πραγματοποίηθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Συναντήσεις του υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου με Αμερικανούς αξιωματούχους, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ουάσινγκτον

Συναντήσεις με Αμερικανούς αξιωματούχους θα έχει στην Ουάσινγκτον ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του, που ολοκληρώνεται στις 22 Μαΐου.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας ο κ. Καμμένος θα συναντηθεί στο Πεντάγωνο, με την υφυπουργό 'Αμυνας Christine Wormuth, λόγω έκτακτου κωλύματος του υπουργού 'Αμυνας των ΗΠΑ 'Αστον Κάρτερ.

Επίσης, σύμφωνα με το πρόγραμμα:

-Θα παρακαθίσει σε γεύμα στο Κογκρέσο με μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων,

-Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων Mac Thornberry,

-Θα συναντηθεί με τον Γερουσιαστή Jack Reed επικεφαλής των Δημοκρατικών στην Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας,

-Θα συναντηθεί με τον βουλευτή Frank Pallone επικεφαλής των Δημοκρατικών της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής των Αντιπροσώπων,

-Θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας που του παραθέτει η δεξαμενή σκέψης «Atlantic Council»,

-Θα συναντηθεί με την υφυπουργό Εξωτερικών για θέματα Ευρώπης και Ευρασίας Βικτώρια Νούλαντ.

-Θα συναντηθεί με στελέχη του Ινστιτούτου Hudson και θα επισκεφθεί εγκαταστάσεις βιομηχανιών με τις οποίες συνεργάζεται η Ελλάδα.

Ήδη είχε επαφές με εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων ενώ θα συναντηθεί και με εκπροσώπους Αμερικανοεβραικών οργανώσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι Αμερικανοί ανέβαλαν τη συνάντηση Καμμένου - Κάρτερ

SHARE:

24Media Network