Επιστρέφει στην δίκη του ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Συνεχίστηκε την Δευτέρα 20 Μαΐου 2013, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και των 18 συγκατηγορούμενών του για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα.
(EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Συνεχίστηκε την Δευτέρα 20 Μαΐου 2013, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και των 18 συγκατηγορούμενών του για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα. (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Στο εδώλιο επανήλθε ο 'Ακης Τσοχατζόπουλος, μετά από πολυήμερη απουσία

Παρουσία του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, ενώπιον του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών μέσω εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Μετά από πολυήμερη απουσία, ο βασικός κατηγορούμενος επανήλθε στο εδώλιο όπως προανήγγειλαν τις προηγούμενες ημέρες οι συνήγοροι υπεράσπισής του. Στο βήμα του μάρτυρα, καταθέτει η πρώην σύζυγος του Νίκου Ζήγρα, Σόνα Λεοντοπούλου.

Η μάρτυρας χαρακτήρισε σκοτεινό άνθρωπο τον πρώην συζυγό της ενώ κατέθεσε ότι είχε γνωρίσει τον πρώην υπουργό της Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άκης Τσοχατζόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έκρηξη Ζήγρα: Ας μιλήσει επιτέλους ο Τσοχατζόπουλος. Κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας;

SHARE:

24Media Network