Επίθεση Πολάκη στη Βίκυ Φλέσσα: Γιατί γυρνάτε εκεί που λοιδωρούσατε;

Επίθεση Πολάκη στη Βίκυ Φλέσσα: Γιατί γυρνάτε εκεί που λοιδωρούσατε;

Αφορμή για τα καυστικά σχόλια του αναπληρωτή υπουργού υγείας στάθηκε η ανακοίνωση της παρουσιάστριας πως επιστρέφει στην ΕΡΤ και στην εκπομπή της μετά την προεκλογική της εκστρατεία για τις ευρωεκλογές αφού υπενθυμίζεται πως ήταν υποψήφια με τη ΝΔ, χωρίς όμως να καταφέρει να εκλεγεί.

Επίθεση στη δημοσιογράφο της ΕΡΤ και υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ, εξαπέλυσε μέσω facebook ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή την επιστροφή της πρώτης στην δημόσια τηλεόραση, από την οποία είχε αποχωρήσει λόγω της προεκλογικής της εκστρατείας.

Η δημοσιογράφος με ανάρτησή της στο Facebook πριν την προβολή της εκπομπής ανακοίνωσε την επιστροφή της στην ΕΡΤ 2 αναφέροντας πως έκανε στροφή 180 μοιρών. «Κάνοντας μία στροφή 180 μοιρών επιστρέφω εκεί, όπου ευρισκόμουν από το 2002 έως τις 10 Απριλίου 2019, στην εκπομπή μου “Στα Ακρα”» έγραψε.  

Η ανάρτηση αυτή της Βίκυς Φλέσσα και το γεγονός ότι επιστρέφει στην ΕΡΤ ήταν αρκετά για να κάνουν τον Παύλο Πολάκη να γράψει στο Facebook του: «Γιατί κυρία μου γυρνάτε εκεί που λοιδωρούσατε ως Πράβντα του Συριζα;; Μέχρι εκεί φτάνει ο νεοφιλελευθερισμός σας και η πίστη στην ιδιωτική οικονομία και τον «υγιή ανταγωνισμό των αρίστων»;;; Γιατί δεν πάτε στον Σκάι να αναδείξετε τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα στη μάχη κατά των «Μαδούρων»;;;;; Τελικά εσείς οι θιασώτες της ελεύθερης οικονομίας είστε οι πιο κρατικοδίαιτοι».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version