Επίθεση σε Τσίπρα- Καμμένο από Μητσοτάκη στην ΠΕ της ΝΔ: Κωμωδία της εξουσίας

Επίθεση σε Τσίπρα- Καμμένο από Μητσοτάκη στην ΠΕ της ΝΔ: Κωμωδία της εξουσίας
O πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Ψήφος εμπιστοσύνης ή εκλογές, είναι το δίλημμα που θα θέσει στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ, αφήνοντας αιχμές και για τα αντισταθμιστικά οφέλη. Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες

Σφοδρότατη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο για όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες στο εσωτερικό της κυβέρνησης πρόκειτια να ασκήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής . «Πρόκειται για κωμωδία της εξουσίας που δυστυχώς συνιστά τραγωδία για τη χώρα. Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η κυνική συναλλαγή των κ. Τσίπρα και Καμμένου συνεχίζεται ξεδιάντροπα, όπως φάνηκε και από τη σημερινή συζήτηση στη βουλή για τα αντισταθμιστικά οφέλη», αναμένεται να πει σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

«Ο παραπαίων πρωθυπουργός έχει δύο δρόμους», θα προσθέσει ο κ. Μητσοτάκης: Είτε να προσέλθει στη Βουλή και να ζητήσει νέα ψήφο εμπιστοσύνης, όπως είχε δεσμευθεί το καλοκαίρι. Είτε να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, όπως επιβάλλει η δημοκρατική νομιμότητα.

«Σε κάθε περίπτωση», θα πει, «το δίλημμα του κ. Τσίπρα δεν μπορεί να γίνει πρόβλημα της χώρας».

Τέλος θα απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες. Σε αυτούς που πίστεψαν και προδόθηκαν από την δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ. Στους παλαιούς φίλους της ΝΔ που είχαν απομακρυνθεί, σε όσους απείχαν από τις κάλπες στις τελευταίες εκλογές. Αλλά και σε όσους αντιλαμβάνονται ότι η ΝΔ είναι η μόνη δύναμη που βάλει τέλος στο λαικισμό και την παρακμή και θα φέρει πολιτική σταθερότητα στη χώρα. Η Νέα Δημοκρατία θα γίνει κυβέρνηση όλων των Ελλήνων θα πει χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα