Επιτροπή Ανταγωνισμού: Θεσμικό ατόπημα του κ. Πικραμμένου

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Θεσμικό ατόπημα του κ. Πικραμμένου
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος Eurokinissi

"Διερωτώμεθα προς τι το μεγάλο ενδιαφέρον του κ. Αντιπροέδρου για συγκεκριμένη υπόθεση και πώς γνωρίζει τις λεπτομέρειες που ο ίδιος ανάφερε για την υπόθεση αυτή" σημειώνει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Δριμεία κριτική εξαπέλυσε η η Επιτροπή Ανταγωνισμού κατά του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης σε σχέση με όσα είπε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βουλή. “Η  Επιτροπή Ανταγωνισμού, ενεργώντας μέσα στα αυστηρά πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, εξέδωσε απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, διότι κρίθηκε ότι συντρέχει κατεπείγουσα περίπτωση, για την αποτροπή άμεσα επικείμενου κινδύνου ανεπανόρθωτης βλάβης του δημοσίου συμφέροντος” αναφέρει σε ανακοίνωσή της και διερωτάται “προς τι το μεγάλο ενδιαφέρον του κ. Αντιπροέδρου για συγκεκριμένη υπόθεση μεγάλου οικονομικού ενδιαφέροντος”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

https://www.news247.gr/download/8353//521000/epitropiantagonismou.pdf

Δήλωση Αλέξη Τσίπρα

Δήλωση για την επίμαχη τροπολογία παύσης της διοίκησης της Επιτροπής Ανταγωνισμού έκανε νωρίτερα και ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνοντας: “Το πόρισμα της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής, καταρρίπτει όλα τα προσχήματα που επικαλείται η ΝΔ προκειμένου να παύσει τη διοίκηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, επισημαίνοντας πως η επίμαχη τροπολογία αντιβαίνει το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα