Το ευχαριστώ Μητσοτάκη σε Καραμανλή για τη στήριξη

Το ευχαριστώ Μητσοτάκη σε Καραμανλή για τη στήριξη
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης - Κώστας Καραμανλής Dimitris Papamitsos_Press Photographer

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό είχε ο πρωθυπουργός στη Βουλή μετά την ορκωμοσία των βουλευτών και τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του στην πολιτική αλλαγή της 7ης Ιουλίου.

Κατ’ ιδίαν συνάντηση είχαν το μεσημέρι μετά την ορκωμοσία των βουλευτών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής.

Στη συνάντηση που έγινε όπως αναφέρει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, καθώς και οι προοπτικές που διανοίγονται για την χώρα μας μετά τη νίκη της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον κ, Καραμανλή για τη θερμή στήριξη και τη συμβολή του στην πολιτική αλλαγή που έλαβε χώρα την 7η Ιουλίου.

Η συνάντηση διήρκεσε μισή ώρα. Ο πρώην πρωθυπουργός έφυγε χωρίς δηλώσεις, ενώ ο κ. Μητσοτάκης περιορίστηκε να σχολιάσει χαμογελαστός στους δημοσιογράφους πως “πάντα τα λέμε” (σ.σ.: με τον κ. Καραμανλή) επιβεβαιώνοντας το καλό κλίμα και τη “συμμαχία”.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές ο κ. Μητσοτάκης είχε δει και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ συνεχίζει τον κύκλο επισκέψεων στα υπουργεία, επισκεπτόμενος σήμερα στις 4 το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.  

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης - Κώστας Καραμανλής Dimitris Papamitsos_Press Photographer

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα