Φ. Γεννηματά: Τεράστιες ευθύνες για την οικολογική καταστροφή

Η Υφυπουργός Υγείας Φώφη Γεννηματά σε στιγμιότυπο πριν το Υπουργικό Συμβούλιο στην Βουλή,σήμερα Πέμπτη 1η Ιουλίου 2010  ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ)
Η Υφυπουργός Υγείας Φώφη Γεννηματά σε στιγμιότυπο πριν το Υπουργικό Συμβούλιο στην Βουλή,σήμερα Πέμπτη 1η Ιουλίου 2010 ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ) EUROKINISSI

Δήλωση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά μετά από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στον όρμο Αφροδίτης στην Πειραϊκή, μαζί με τον Δήμαρχο του Πειραιά, Γιάννη Μώραλη

Σε δήλωση για την καταστροφή στον Σαρωνικό προχώρησε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Όπως αναφέρει η Φώφη Γεννηματά, "οι ευθύνες της κυβέρνησης γι’ αυτή την οικολογική καταστροφή είναι τεράστιες. Τέσσερεις μέρες μετά το ναυάγιο το πετρέλαιο έχει φτάσει στον Πειραιά και την Γλυφάδα πλησιάζει, την Βούλα, την Βουλιαγμένη και είναι απειλή για ολόκληρη την παραλιακή ζώνη. Διαβεβαίωναν οι συναρμόδιοι υπουργοί από την Τρίτη ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, έχει ελεγχθεί".

Και συνεχίζει ως εξής: "Τόσες μέρες μετά προσπαθούν σήμερα να συντονιστούν. Βεβαίως υπάρχουν και σοβαρότατες ευθύνες που πρέπει να διερευνηθούν όσον αφορά το πλοίο. Όμως αυτή την στιγμή απαιτούμε να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για να αντιμετωπιστεί η ρύπανση και να ληφθούν άμεσα μέτρα για την στήριξη των επαγγελματιών που επλήγησαν από αυτή την καταστροφή".

SHARE:

24Media Network