Φίλης: Να σταματήσουν αμέσως κάποιοι να εκθέτουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Φίλης: Να σταματήσουν αμέσως κάποιοι να εκθέτουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Ο Νίκος Φίλης Eurokinissi

Ο Νίκος Φίλης άσκησε κριτική στην προεδρία της Δημοκρατίας για το γεγονός ότι σβήνονται από τις σελίδες της σχόλια πολιτών για την υπόθεση Κουφοντίνα.

Αφού ενημερώθηκε ότι σχόλια πολιτών σβήνονται από τις σελίδες της Προέδρου της Δημοκρατίας στα social media, ο Νίκος Φίλης αντέδρασε με δήλωση.

Αυτή έχει ως εξής: “Εδώ και λίγη ώρα έχω γίνει αποδέκτης παραπόνων πολιτών οι οποίοι διαμαρτύρονται ότι διαγράφονται τα σχόλιά τους στη σελίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Facebook. Με τον τρόπο αυτό χιλιάδες πολίτες επέλεξαν να ζητήσουν την παρέμβασή της, ώστε να μην έχει η χώρα μας το θλιβερό προνόμιο να πεθάνει ένας φυλακισμένος από απεργία πείνας και δίψας.

Διαπίστωσα προσωπικά ότι είναι πολλοί οι καταγγέλλοντες και οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες. Είναι απαράδεκτο να σβήνονται σχόλια που με κόσμιο και πολιτισμένο τρόπο διατυπώνουν ανθρωπιστική έκκληση προς την κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου να συνδράμει και να ασκήσει την επιρροή της για να σωθεί η ζωή του Δ. Κουφοντίνα.

Από τις αναρτήσεις πολιτών που διαβάζω διαφαίνεται η ελπίδα αλλά και η μεγάλη εκτίμησή τους προς το πρόσωπο της Προέδρου. Παρ’ όλα αυτά κάποιοι άφρονες διαγράφουν τις απόψεις των πολιτών και τολμούν να την εκθέτουν με αυτόν τον δημοκρατικά ανάρμοστο τρόπο.

Είμαι βέβαιος ότι αυτή η απρέπεια προς τους πολίτες δεν γίνεται με πρωτοβουλία της Προέδρου ούτε των εξαίρετων άμεσων συνεργατών της. Την παρακαλώ να επιληφθεί του θέματος. Να μη διαγράφονται τα σχόλια των πολιτών που ζητούν κάτι που και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πιθανότατα, συμμερίζεται ως αυτονόητο και θα κρίνει εκείνη το χρόνο και τον τρόπο της παρέμβασής της. Αρκεί μόνο να μην είναι πολύ αργά”.

Να σταματήσουν αμέσως κάποιοι να εκθέτουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας === Εδώ και λίγη ώρα έχω γίνει αποδέκτης…

Δημοσιεύτηκε από
Νίκος Φίλης στις 
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα