Φίλης: Οπισθοδρόμηση είναι να ταυτίζεις τις γυναίκες με τη σφουγγαρίστρα

Φίλης: Οπισθοδρόμηση είναι να ταυτίζεις τις γυναίκες με τη σφουγγαρίστρα
Ο Νίκος Φίλης Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη.

Οπισθοδρομική πολιτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη καταλόγισε ο Νίκος Φίλης μετά τη συνέντευξη του Προέδρου της ΝΔ στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6.

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταυτίζει τις γυναίκες με ένα σφουγγαρόπανο.Αυτό είναι πρόοδος ή οπισθοδρόμηση; Μίλησε για κατάργηση του οκταώρου. Αυτό είναι πρόοδος ή οπισθοδρομική πολιτική; Η στάση του στην αύξηση του κατώτατου μισθού και στη Συμφωνία των Πρεσπών είναι πρόοδος ή οπισθοδρόμηση;” αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο news24/7 στους 88,6.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι λυπάται γιατί ο Προεδρος της ΝΔ είχε δημιουργήσει ελπίδες φιλελεύθερου προτάγματος ενώ πηγαίνει προς τα ακροδεξιά.

Σχολιάζοντας την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή είπε ότι πρόκειται για καταδικαστέα πράξη η οποία ωστόσο δεν αποτελεί εγκληματική ενέργεια.

“Δεν υπάρχει ανοχή αλλά το ποινικό δίκαιο που περιλαμβάνει πταίσμα, πλημμέλλημα και έγκλημα. Είναι έγκλημα να πετάς μπογιές;” σημείωσε ο κ. Φίλης και πρόσθεσε ότι γενικά στην χώρα δεν υπάρχει αύξηση των εγκλημάτων, ούτε όξυνση της πολιτικής βίας.

Ως προς τις επικείμενες εκλογές, είπε οτι ο Αλέξης Τσίπρας γεμίζει πλατείες σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα