Φώφη Γεννηματά: Πένθος στη Βουλή – Σταματούν οι εργασίες για μία εβδομάδα

Φώφη Γεννηματά: Πένθος στη Βουλή – Σταματούν οι εργασίες για μία εβδομάδα
Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά Eurokinissi

Η μνήμη της Φώφης Γεννηματά θα τιμηθεί σε ειδική εκδήλωση του κοινοβουλίου ανακοίνωσε ο Κώστας Τασούλας. Ενός λεπτού σιγή και λουλούδια στο σημείο που καθόταν.

Σε ειδική συνεδρίαση της Βουλής πρόκειται να τιμηθεί η μνήμη της Φώφης Γεννηματά, όπως ανακοίνωσε από το βήμα του κοινοβουλίου ο πρόεδρος του σώματος, Κώστας Τασούλας. Δήλωσε επίσης ότι σταματούν οι εργασίες της Βουλής για την τρέχουσα εβδομάδα.

Σημείωσε ότι πρέπει να «αποφασίσουμε στοιχειωδώς την διακοπή των εργασιών του κοινοβουλίου γι’ αυτή την εβδομάδα ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στην μνήμη της». Πρόσθσε πως «συνομίλησα με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και συμφωνήσαμε ώστε να παγώσει το νομοθετικό έργο αυτή την εβδομάδα και με τα υπόλοιπα κόμματα να παγώσει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος».

Αναφερόμενος στην ειδική συνεδρίαση της Βουλής επισήμανε ότι θα γίνει στην μνήμη μιας “σημαντικής πολιτικού, άξιας γυναίκας, αφοσιωμένης μητέρας, αγαπητής συναδέλφου” που “μέχρι την τελευταία στιγμή στα μάτια όλων μας ήταν φέρελπις”.

Μάλιστα ο Κώστας Τασούλας όπως είπε κατέθεσε λουλούδια στο έδρανο που καθόταν η Φώφη Γεννηματα, ενώ στην Βουλή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα