Γ. Μπουτάρης για τα δικαιώματα του καπνιστή: "Μην με βγάζεις εμένα στο κρύο και στο χιόνι να καπνίσω"

Γ. Μπουτάρης για τα δικαιώματα του καπνιστή: "Μην με βγάζεις εμένα στο κρύο και στο χιόνι να καπνίσω"

Πρόταση για τροποποίηση του αντικαπνιστικού νόμου προτίθεται να καταθέσει στο υπουργείο Υγείας ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, συνεχίζοντας τη μάχη του για τα ίσα δικαιώματα καπνιστών και μη

Συνεχίζει την "μάχη" του για τα ίσα δικαιώματα καπνιστών και μη, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα και την Δευτέρα (24/02).

Από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Μπουτάρης έκανε λόγο για τρομοκρατία, αποκαλύπτοντας ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση στο υπουργείο υγείας για τροποποίηση του αντικαπνιστικού νόμου.

"Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η τρομοκρατία. Τα μαγαζιά βογκάνε. Κόβουν πρόστιμα χοντρά και μάλιστα από καταγγελίες που δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο γίνονται. Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες επιτρέπεται το κάπνισμα υπό όρους. Δεν είναι πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι" δήλωσε ο δήμαρχος.

Και πρόσθεσε: "Εγώ λέω τα δικαιώματα που έχουν οι μη καπνίζοντες, να έχουν και οι καπνιστές. Μη με βγάζεις εμένα έξω στο κρύο και στο χιόνι να καπνίσω. Προτίθεμαι πάνω σε αυτό το θέμα να καταθέσω πρόταση στο υπουργείο για τροποποίηση του νόμου".

Πληροφορίες από thestival.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπουτάρης: "Να σεβόμαστε και τους καπνίζοντες"

SHARE:

24Media Network