Γεννηματά για άνοιγμα σχολείων: Ο συνωστισμός στις τάξεις επαναλαμβάνεται

Η Φώφη Γεννηματά στο 12ο Δημοτικό σχολείο  Καλλιθέας
Η Φώφη Γεννηματά στο 12ο Δημοτικό σχολείο Καλλιθέας EUROKINISSI

Στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας βρέθηκε η Φώφη Γεννηματά κι ευχήθηκε "ασφαλή και αποδοτική σχολική χρονιά, χωρίς κινδύνους για την υγεία των παιδιών και των εκπαιδευτικών".

 Στη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 12ο Δημοτικό σχολείο της Καλλιθέας βρέθηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία σε δηλώσεις της επανέλαβε ότι η κυβέρνηση επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη. «Κανένα μέτρο προφύλαξης δεν πάρθηκε. Ο συνωστισμός στις τάξεις επαναλαμβάνεται. Οι εμβολιασμοί καθυστερούν. Και το απαράδεκτο θα κλείνει τμήματα μόνο όταν έχουν κολλήσει μαζικά οι μαθητές τον ιό και τον έχουν μεταφέρει στην οικογένεια τους», εξήγησε η κ. Γεννηματά.

 Κάλεσε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να εμβολιασθούν και ταυτόχρονα τον ΕΟΔΥ να χρησιμοποιήσει κινητά συνεργεία στα σχολεία για ενημέρωση και ενίσχυση των εμβολιασμών.

 Η κ. Γεννηματά ευχήθηκε στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς μια ασφαλή και αποδοτική σχολική χρόνια, χωρίς κινδύνους για την υγεία τους και χωρίς νέα μαθησιακά κενά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φώφη Γεννηματά, Σχολεία, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network