Γεννηματά για Φολέγανδρο: Ο φόβος είναι πια μέσα στα σπίτια για τις γυναίκες. Φτάνει

Γεννηματά για Φολέγανδρο: Ο φόβος είναι πια μέσα στα σπίτια για τις γυναίκες. Φτάνει
Η Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά σχολιάζει το νέο περιστατικό γυναικοκτονίας στη Φολέγανδρο και ζητά την πλήρη εφαρμογή της σύμβασης της Κωνσταντινούπολης.

Το νέο περιστατικό γυναικοκτονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, θέλησε να σχολιάσει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Φώφη Γεννηματά σχολίασε το θλιβερό περιστατικό της δολοφονίας της 26χρονης κοπέλας από τον 30χρονο σύντροφό της στο νησί της Φολεγάνδρου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “ο φόβος είναι πια μέσα στα σπίτια για τις γυναίκες. Φτάνει πια”.

Ολόκληρη η ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook:

Άλλη μια νέα γυναίκα νεκρή από το χέρι του συντρόφου της. Ο φόβος είναι πια μέσα στα σπίτια για τις γυναίκες. Φτάνει πια.

Να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας για να τους κάνουμε ικανούς να δημιουργούν, να μοιράζονται, να αγαπάνε, να προστατεύουν, να σέβονται, να εκτιμούν.

Μεγαλώνουμε τα κορίτσια μας και τους λέμε ότι είναι ίσες, αξίζουν. Να διεκδικούν, να νιώθουν ελεύθερες μέσα στη σχέση, να στηρίζονται στις δυνάμεις τους.

Οι κοινωνίες μας γύρισαν πολύ πίσω με την πανδημία. Η ζωή της γυναίκας μοιάζει να μην έχει την ίδια αξία.

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να θεωρεί τη δική του ζωή ανώτερη ή να αφαιρεί τη ζωή μια γυναίκας που νομίζει ότι του ανήκει.

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να μιλά για “κακιά στιγμή”.

Πλήρης εφαρμογή της σύμβασης της Κωνσταντινούπολης τώρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα