Γεννηματά: Ο Μητσοτάκης επιμένει συντηρητικά

Γεννηματά: Ο Μητσοτάκης επιμένει συντηρητικά

Η επικεφαλής της ΔΗΣΥ, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την αρχηγία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι στην ομιλία του στη ΔΕΘ εξήγγειλε ανάπτυξη για λίγους

Για συντηρητική λογική κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη η επικεφαλής της ΔΗΣΥ, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την αρχηγία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννηματά, δηλώνοντας ότι ήρθε η ώρα για τη μεγάλη κεντροαριστερά.

“Ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του στην ΔΕΘ, εξαφάνισε ως δια μαγείας τα οξυμένα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες. Φαίνεται ότι δεν τον αφορούν.

Χθες ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε συντηρητικά. Εξήγγειλε Ανάπτυξη για λίγους, ανάπτυξη που δεν αφορά όλους τους πολίτες, που από το όφελος της δεν μειώνονται δραστικά οι ανισότητες”, σχολίασε η κ.Γεννηματά επιμένοντας στη λογική των ίσων αποστάσεων και κάνοντας κριτική ειδικά στη ΝΔ για συντηριτισμό.

“Είναι η ώρα για την μεγάλη Κεντροαριστερά. Για την ανάπτυξη για όλους. Για πραγματικά Προοδευτικές λύσεις”, κατέληξε η κ.Γεννηματά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα