Γεννηματά: "Ο Τσίπρας φοβήθηκε να αναλάβει τις ευθύνες"

ENAΡΞΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΞΥ  ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ  ΦΟΡΕΩΝ    ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ   (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ENAΡΞΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σκληρή ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για το "όχι" στη νέα σύσκεψη πολιτικών αρχηγών

Για προσβολή στο πρόσωπο του προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτών που ψήφισαν το κόμμα κατηγορεί τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά μετά την άρνησή του να συμμετέχει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια.

"Δεν είναι απλώς μια προσβολή στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας και της προσπάθειας που κάνει, είναι προσβολή απέναντι στους Έλληνες πολίτες που τον ψήφισαν, ζητώντας του να εξασφαλίσει μια άλλη προοπτική για τη χώρα", σημείωσε σε συνέντευξή της στον Real FM η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

"Προσωπικά, πιστεύω ότι η επανάληψη των εκλογών είναι καταστροφική για τη χώρα. Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση συνεργασίας, τα έσοδα καταρρέουν, υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα. Το να βρεθούμε σε χειρότερη οικονομική κατάσταση απ’ ό,τι ήμασταν πριν ένα μήνα, χωρίς μάλιστα να έχει δοθεί μια διέξοδος…

Γιατί, τι θα γίνει μετά τις εκλογές; Ποια θα είναι η διαφοροποίηση μετά τις επόμενες εκλογές; Θα είμαστε ξανά σε αδιέξοδο. Από ένα κόμμα, μάλιστα, που πιστεύει στην απλή αναλογική", συμπλήρωσε.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η στάση του Αλέξη Τσίπρα οφείλεται στο φόβο της ανάληψης ευθυνών.

"Εγώ νομίζω ότι φοβήθηκε να αναλάβει τις ευθύνες. Φοβήθηκε να μιλήσει, να πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

Δεν μπόρεσε να εγγυηθεί την παραμονή στο ευρώ. Και νομίζω ότι θα πρέπει, εάν τελικώς πάμε στις επόμενες εκλογές, να μιλήσουν με μία γλώσσα αυτή τη φορά, γιατί τώρα μιλούν με δύο.

Είναι ο κ. Αλαβάνος αυτός που βγαίνει και λέει ότι, καταγγελία του μνημονίου, σημαίνει επιστροφή στη δραχμή και ότι θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό, αλλά ούτε αυτόν τον ακούνε", σημείωσε.

SHARE:

24Media Network