Γεννηματά: “Ώρα να τελειώσει το επικοινωνιακό show της κυβέρνησης με τα εμβόλια”

Γεννηματά: “Ώρα να τελειώσει το επικοινωνιακό show της κυβέρνησης με τα εμβόλια”
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Για λάθη στο δεύτερο κύμα της πανδημίας και για επικοινωνιακό show στα εμβόλια του κορονοϊού, κατηγορεί την κυβέρνηση η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί με δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακό show με τα εμβόλια του κορονοϊού και για λάθη στη διαχείριση του δεύτερου κύματος της πανδημίας στη χώρα μας.

Η κ. Γεννηματά αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή της:

“Είναι ώρα να τελειώσει το επικοινωνιακό show της Κυβέρνησης με τα εμβόλια. Η δουλειά της είναι ο αποτελεσματικός εμβολιασμός και το ασφαλές άνοιγμα.

Ευθύνη του Πρωθυπουργού είναι να εφαρμοστεί επιτέλους ένα σχέδιο, με διαφάνεια, χωρίς εξαιρέσεις και παρεμβάσεις.

Θυμήθηκαν τα τεστ στο και πέντε, το ζητάμε μήνες. Περιμένουμε δημόσια αξιόπιστα επιδημιολογικά στοιχεία για κάθε περιοχή που ανοίγει. Όπως και καλύτερη οργάνωση προκειμένου να ανοίξουν τα σχολεία.

Τα λάθη που έγιναν στο δεύτερο κύμα και τα πληρώσαμε ακριβά, δεν πρέπει να επαναληφθούν. Αν η Κυβέρνηση λειτουργήσει ξανά με τη λογική του βλέποντας και κάνοντας το τρίτο κύμα- στο οποίο αναφέρθηκε και σήμερα ο κ. Μητσοτάκης- δεν θα αργήσει, με ευθύνη της, να έρθει”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα