Γεννηματά: Ούτε Ρουβίκωνας, ούτε “φάμπρικα” στις εξετάσεις

Γεννηματά: Ούτε Ρουβίκωνας, ούτε “φάμπρικα” στις εξετάσεις
H Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Την αντιπαράθεση Τσίπρα- Μητσοτάκη στη Βουλή για την ανομία στα ΑΕΙ σχολίσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ καταγγέλοντας τεχνητή πόλωση και διχασμό. Αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ, επίθεση και στη ΝΔ για τη ΔΑΠ

Και σήμερα στο ίδιο έργο θεατές…” σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στην αντιπαράθεση Τσίπρα- Μητσοτάκη στη Βουλή και στην ώρα του πρωθυπουργού με αφορμή την ερώτηση του προέδρου της ΝΔ για τηνανομια στα ΑΕΙ.

Η κ.Γεννηματά έκανε λόγο για “τεχνητή πόλωση και διχασμό και στην Παιδεία, εκεί που η συνεννόηση είναι όσο ποτέ απαραίτητη” και άσκησε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στα ΑΕΙ, αλλά ταυτόχρονα αφήσε αιχμές κατά της ΝΔ για τη ΔΑΠ.

“Ούτε Ρουβίκωνας, ούτε «φάμπρικα» στις εξετάσεις. Αρκετά πια. Είναι ώρα ευθύνης για το μέλλον των παιδιών μας. Για όλους μας” είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα ο κ.Τσίπρας είχε επιτεθεί στον κ.Μητσοτάκη καταγγέλλοντας φάμπρικα απο τη ΔΑΠ στις εξεταστικές στα ΑΕΙ, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για ανοχή σε συμμορίες και συλλογικότητες που ειναι υπέρ της ένοπλης βίας.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σήμερα μιλησε σε συνεδριο της ΟΤΟΕ όπου αναφέρθηκε στην προστασια από πλειστηριασμούς και την ανάγκη αλλαγής στη διοίκηση των τραπεζών σχολιάζοντας χαρακτηρστικά: “Αυτή δεν είναι αριστερή πολιτική, πιο δεξιά πεθαίνεις.’

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα