Γεννηματά στο Ladylike.gr: Η μητέρα μου με έμαθε ότι τα όνειρα πρέπει να αγωνιστείς να τα κάνεις πράξη

Γεννηματά στο Ladylike.gr: Η μητέρα μου με έμαθε ότι τα όνειρα πρέπει να αγωνιστείς να τα κάνεις πράξη
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά

"Έφυγε νωρίς από τη ζωή , αλλά δεν έφυγε ποτέ από την καρδιά  μου". Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά γράφει για τη μητέρα της, Κάκια. Τη γυναίκα που της έμαθε να αγαπά και να αγωνίζεται.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, γράφει στο Ladylike.gr για τη γυναίκα που την ενέπνευσε στη ζωή της.

Η κα Γεννηματά, αναφέρθηκε στη μητέρα της Κάκια, στη στάση ζωής και το παράδειγμά της, που πάντα αποτελεί στήριγμα για την ίδια.

Διαβάστε στο Ladylike.gr και άλλες σημαντικές Ελληνίδες που μιλούν για τις γυναίκες που τις στήριξαν και τους έδωσαν έμπνευση.

Ποια ήταν η γυναίκα που σας ενέπνευσε στη ζωής σας;

“Η μητέρα μου η Κάκια. Μία γυναίκα που δεν πέρναγε ποτέ απαρατήρητη. Είχε άποψη και την υπερασπιζόταν, είχε συναίσθημα , έμπαινε μπροστά σε όλα, πρώτη έσερνε το χορό, ήταν ένας χείμαρρος.

Μας έμαθε να διεκδικούμε στη δουλειά, στις σχέσεις, στις φιλίες, στον έρωτα.  Μας έμαθε να χαιρόμαστε κάθε λεπτό της ζωής , να αγαπάμε, να έχουμε ένα σπίτι ανοιχτό σε όλους,  να είμαστε απλές, προσιτές.

Ήταν το στήριγμα για μένα και την αδερφή μου, ήταν το στήριγμα για το σπίτι μας.

Μας έμαθε ότι στη ζωή δεν φτάνει μόνο να ονειρεύεσαι , τα όνειρα πρέπει να αγωνιστείς να τα κάνεις πράξη .

Μας έμαθε να έχουμε μια διαφορετική σχέση με την πολιτική, μέσα από τη δράση της στην Ένωση Γυναικών Ελλάδος , εδώ ταυτιζόταν η άποψη της με τον πατέρα μου.

Ο πατέρας μου ήταν  υπουργός και  εκείνη  διατηρούσε  ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι. Δεν διανοήθηκε ποτέ να αλλάξει τη ζωή της.

Η μητέρα μου είναι μέσα μου. Είναι η γυναίκα που με εμπνέει και με καθοδηγεί. Μου μιλά και με συμβουλεύει.

Έφυγε νωρίς από τη ζωή , αλλά δεν έφυγε ποτέ από την καρδιά  μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα