Γεωργιάδης για 13η σύνταξη: Δεν εγγυόμαστε να συνεχίσουμε να δίνουμε το προεκλογικό επίδομα

Γεωργιάδης για 13η σύνταξη: Δεν εγγυόμαστε να συνεχίσουμε να δίνουμε το προεκλογικό επίδομα
Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γωργιάδης ήταν φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι η ΝΔ θα λάβει μέτρα να τρέξει η οικονομία και να στηρίξει τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Προεκλογικό επίδομα το οποίο η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συνεχίσει να δίνει χαρακτήρισε το μέτρο της 13ης σύνταξης που ανακοίνωσε στο πακέτο ελάφρυνσης ο πρωθυπουργός.

Ειδικότερα ο κ. Γεωργιάδης σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου “αν εγγυάστε ότι θα συνεχίσετε να δίνετε τη 13η σύνταξη” απάντησε:  “ “Ασφαλώς και δεν εγγυόμαστε να συνεχίσουμε να δίνουμε αυτό το προεκλογικό επίδομα του κ. Τσίπρα” και συμπλήρωσε: “Είναι κάτι σαν 13η σύνταξη καθώς ο ετήσιος προϋπολογισμός θα ήταν ένα κονδύλι 2.4 δισ. ευρώ. Είναι μόνο στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ 13η σύνταξη. δεν μπορεί το 1/3 να ισούται με το όλο. εμείς δεν θα δίνουμε κάτι σαν 13η σύνταξη, θα λάβουμε μέτρα για να τρέξει με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης η ελληνική οικονομία και έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι θα στηρίξουμε τους χαμηλοσυνταξιούχους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα