Γεωργιάδης: Κλείνουν για 30 μέρες τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ

Γεωργιάδης: Κλείνουν για 30 μέρες τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε πρωινή εκπομπή ότι τα πολυϊατρεία θα ανοίξουν σε ένα μήνα υπό νέο καθεστώς

Τα πολυϊατρεία κλείνουν για 30 ημέρες, και όχι για πάντα διευκρίνισε το πρωί της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από τη Βοστόνη όπου βρίσκεται ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι τη Δευτέρα θα δημοσιευτούν στο ΦΕΚ όσαν ψηφίστηκαν.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι τα πολυϊατρεία θα ανοίξουν σε ένα μήνα υπό το νέο καθεστώς και θα λειτουργούν καλύτερα "προκείμενου να αποκτήσουμε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας που δεν υπάρχει εδώ και 50 χρόνια."

"Στόχος να ενωθούν τα δύο συστήματα που λειτουργούσαν πριν παράλληλα, ο ΕΟΠΥΥ και τα Κέντρα Υγείας των νοσοκομείων, σε ένα ενιαίο σύστημα", διευκρίνισε ο υπουργός Υγείας. και σημείωσε ότι τα νέα πολυϊατρεία θα λειτουργούν στις ίδιες εγκαταστάσεις, στην ίδια θέση.

Όσο για τις προσεχείς εκλογές υποστήριξε ότι το να κατεβαίνουν οι δυνάμεις διασπασμένες δεν είναι καλό για μια παράταξη, προσθέτοντας ότι τα κόμματα πρέπει να έχουν συμπαγή ομάδα.

Για την επιμονή του Νικήτα Κακλαμάνη να κατέλθει υποψήφιος στην Αθήνα, σχολίασε ότι δεν θα του κάνει υποδείξεις, ενώ χαρακτήρισε τεράστιο λάθος την επιλογή Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Μακεδονίας.

SHARE:

24Media Network