Γεωργιάδης-Πλεύρης κατέθεσαν καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για το Indymedia

2-6-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
2-6-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε για πιο λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με το στέλεχος του κόμματος Αθ. Πλεύρης κατέθεσαν καταγγελία κατά του ιστότοπου Indymedia

Καταγγελία κατά του Indymedia, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με το στέλεχος του κόμματος Αθ. Πλεύρης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην καταγγελία μέσω του ιστοτόπου υπάρχει προκλητικό δημοσίευμα για τη δολοφονία του άνδρα στην Πάρο, ενώ μέσα από τον ιστοσελίδα πολίτες καλούνται να προχωρήσουν σε πράξεις βίας.

"Αποκορύφωμα της συμπεριφοράς των διαχειριστών του Indymedia υπήρξε η ανάρτηση μιας δημοσίευσης που υπογράφεται από κάποιους αναφερόμενους ως αναρχικούς με τον τίτλο "Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο. Μονάδα: Φωτιά στα Κάτεργα", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο.

Tweet του κ. Άδωνι Γεωργιάδη με τη φωτογραφία του εγγράφου της καταγγελίας

SHARE:

24Media Network