Γεροβασίλη για Ζακ Κωστόπουλο: Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη
Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη EUROKINISSI

Απάντηση στη μισαλλοδοξία και την προσπάθεια διαπόμπευσης ενός νεκρού, αλλά και την καχυποψία περί συγκάλυψης χαρακτήρισε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη το πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Κρίσιμο στοιχείο προκειμένου να ριχτεί άπλετο φως στη διαλεύκανση του τραγικού θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, χαρακτηρίζει το πόρισμα των ιατροδικαστών, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, με δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Όπως δηλώνει εξάλλου η Όλγα Γεροβασίλη, το επιστημονικό πόρισμα των ιατροδικαστών δίνει τις πρώτες ηχηρές απαντήσεις, τόσο στην καχυποψία περί συγκάλυψης, όσο και στη μισαλλοδοξία και στην προσπάθεια διαπόμπευσης ενός ανθρώπου που δεν ζει πια.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

"Το επιστημονικό πόρισμα των ιατροδικαστών αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη στην έρευνα για να διαλευκανθεί ο τραγικός θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου.

ADVERTISING

Είναι κρίσιμο στοιχείο στην προσπάθεια να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση, δίνοντας τις πρώτες ηχηρές απαντήσεις, τόσο στην καχυποψία περί συγκάλυψης, όσο και στη μισαλλοδοξία και στην προσπάθεια διαπόμπευσης ενός ανθρώπου που δεν ζει πια.

Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί".

Ουσιαστικά η κ.Γεροβασιλη στέλνει μήνυμα και σε όσους εντός της Αστυνομίας επιχείρησαν ή επιχειρούν να παρουσιάσουν την υπόθεση Κωστόπουλου με διαφορετικό τρόπο από ό,τι στην πραγματικότητα συνέβη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζακ Κωστόπουλος, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πόρισμα: Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα

Ζακ Κωστόπουλος: Πώς από τις διαρροές της ΕΛ.ΑΣ. φτάσαμε στην αλήθεια

Τζανακόπουλος για Ζακ Κωστόπουλο: Η διερεύνηση θα προχωρήσει τάχιστα

SHARE: