Γιακουμάτος σε Παναγούλη: "Μην ευτελίζεις το ηρωικό όνομα του αδελφού σου και μιας ηρωίδας μάνας"

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ// Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ// Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Σκληρή επίθεση Γιακουμάτου στον Στ. Παναγούλη. Γ. Κυρίτσης: "Μας απειλούσαν να μας δολοφονήσουν"

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης στη Βουλή, περί ειδικών δικαστηρίων και εκτελέσεων, όσων ψήφισαν το νέο μνημόνιο.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος (ΝΔ), δήλωσε πως κουράστηκε να ακούει συνεχώς δημαγωγούς "να κάνουν καλά τον καρκίνο της χώρας με νερό του Καματερού".

Όσο για την ομιλία του Στάθη Παναγούλη, δήλωσε πως "δεν θέλω να πιστέψω πως από τρελό και από μεθυσμένο μαθαίνεις την αλήθεια. Μην ευτελίζεις το ηρωικό όνομα του αδελφού σου και μιας ηρωίδας μάνας".

"Δυστυχώς την Τετάρτη μας απειλούσαν από πίσω με κρεμάλες, και από μπροστά μας απειλούσαν να μας δολοφονήσουν" παρατήρησε απαξιωτικά ο Γιώργος Κυρίτσης (ΔΗΜΑΡ).

Ο κος Κυρίτσης πρότεινε την κατάστρωση εναλλακτικών σχεδίων και ενημέρωση του λαού προκειμένου να αποφασίσει εάν υφίσταται εναλλακτική λύση.

SHARE:

24Media Network