Γιάνης Βαρουφάκης: Νέα σύλληψη για τον άγριο ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια

Γιάνης Βαρουφάκης: Νέα σύλληψη για τον άγριο ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια
Ο Γιάνης Βαρουφάκης EUROKINISSI

Συνελήφθη ένα ακόμη άτομο για τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη στις 10 Μαρτίου στα Εξάρχεια. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 30 ετών.

Στη σύλληψη ενός άνδρα για τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια προχώρησαν οι αρχές την Τρίτη (2/5).

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για 30χρονο ο οποίος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Ο 30χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε ενεργό ρόλο στην επίθεση και να χτύπησε τον πολιτικό με μπουνιές και κλωτσιές, όπως προκύπτει και από την ανάλυση σχετικού βίντεο.

Ο δράστης προέρχεται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και είχε συλληφθεί ξανά τον περασμένο Ιανουάριο για συμμετοχή σε κατάληψη στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 είχε δεχθεί επίθεση το βράδυ της 10ης Μαρτίου 2023, έξω από εστιατόριο στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια.

Μετά τον ξυλοδαρμό, ο Γιάννης Βαρουφάκης πήγε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα στη μύτη και του τοποθέτησαν νάρθηκα.

Στις 11 Μαρτίου η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη ενός 17χρονου για την επίθεση σε βάρος του.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, αναφερόμενος στο γεγονός σε σχετική ανάρτησή του απέδωσε την επίθεση σε άτομα του «παρακράτους και του υποκόσμου».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα