Γιώργος Παπανδρέου: Αινιγματική ανάρτηση για τα 40 χρόνια από την Αλλαγή

Γιώργος Παπανδρέου: Αινιγματική ανάρτηση για τα 40 χρόνια από την Αλλαγή
Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου Giorgos Zachos / SOOC

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου στο facebook άναψε φωτιές στα πιθανά σενάρια για τη συμμετοχή του στις εσωτερικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

“Σφίγγα” παραμένει ο Γιώργος Παπανδρέου σχετικά με τη φημολογούμενη συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές του ΚΙΝΑΛ, οι οποίες όπως φαίνεται αποκτούν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Όπως είναι γνωστό, οι συμμετοχές για τις εκλογές του κόμματος “κλείνουν” την Πέμπτη (21 Οκτωβρίου) με την κατάθεση υπογραφών των τελευταίων ενδιαφερόμενων αν προκύψουν, με τους μέχρι τώρα μετέχοντες να είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Χάρης Καστανίδης, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Παύλος Γερουλάνος και ο Παύλος Χρηστίδης που ανακοίνωσε τη δική του συμμετοχή, την Παρασκευή. Η όλη παράταση της προθεσμίας κρατά “ζωντανό” το πιθανό ενδιαφέρον του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος όμως δεν έχει ακόμη ανοίξει τα χαρτιά του για τις προθέσεις του.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου στην προσωπική σελίδα του στο facebook, ανήμερα της συμπλήρωσης 40 χρόνων από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 18 Οκτωβρίου του 1981:

“18 Οκτώβρη 1981

Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας.

18 Οκτώβρη 2021

Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού”.

Πολλοί εκτιμούσαν πάντως πως σήμερα θα ήταν η μέρα που ο Γ. Παπανδρέου θα ανακοίνωνε τις οριστικές προθέσεις του, ενώ σήμερα είχε επικοινωνία σε καλό κλίμα, με το Νίκο Ανδρουλάκη. Επίσης, όλοι οι άλλοι υποψήφιοι δεν είναι διατεθειμένοι να αποσύρουν τις δικές τους υποψηφιότητες. Από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, διαρρέεται πάντως ότι ουδέποτε ζήτησε απόσυρση οποιασδήποτε υποψηφιότητας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα