Γιώργος Παπανδρέου: Ετοιμος να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Γιώργος Παπανδρέου: Ετοιμος να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ
Ο Γιώργος Παπανδρέου eurokinissi

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Τι αναφέρει η πλευρά του Ευρωβουλευτή

Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, φαίνεται πως βρίσκεται το κόμμα, καθώς στην συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Δευτέρας ο τέως πρωθυπουργός με τον ευρωβουλευτή και υποψήφιο στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη φέρεται να επιβεβαίωσε την απόφασή του.

Κύκλοι του Νίκου Ανδρουλάκη έκαναν λόγο για συζήτηση σε καλό κλίμα, με τον ευρωβουλευτή να αναγνωρίζει “το ρόλο του πρώην πρωθυπουργού σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και υπογράμμισε την ανάγκη ενότητας της παράταξης”, προσέθεταν ωστόσο πως “η διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας αφορά την επόμενη μέρα του Κινήματός μας. Αφορά το μέλλον της παράταξης και της χώρας. Η ανανέωση είναι πολιτικό και κοινωνικό αίτημα και βασική προϋπόθεση για την αναγέννησή μας.”

Nωρίτερα την Δευτέρα, ο Γιώργος Παπανδρέου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook είχε γράψει, με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 18ης Οκτωβρίου 1981:

“18 Οκτώβρη 1981

Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας.

18 Οκτώβρη 2021

Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού”.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Παπανδρέου την Κυριακή είχε συναντήσεις με τον Παύλο Γερουλάνο και τον Παύλο Χρηστίδη, στις οποίες ζήτησε από τους δύο υποψήφιους να αποσύρθούν από την κούρσα της ηγεσίας. το ίδιο αίτημα φέρεται να κατέθεσε και στους υπόλοιπους διεκδικητές της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, με τον Βασίλη Κεγκέρογλου να είναι ο μοναδικός που, σύμφωνα με πληροφορίες, διάκειται θετικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα