Γιώργος Βασιλειάδης: Δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα

Γιώργος Βασιλειάδης: Δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο υφυπουργός Αθλητισμού, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον εμφανίζουν να έχει συγγενική σχέση με την Ηριάννα, δύο ημέρες μετά την απόρριψη της αίτησης αναστολής της ποινής της

Ως “προβληματική” χαρακτηρίζει την απόφαση περί μη αναστολής έκτισης της ποινής της Ηριάννας που έλαβε το δικαστήριο προχθές ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ταυτόχρονα, διέψευσε κατηγορηματικά, φήμες και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί συγγενικής του σχέσης με την κρατούμενη.

“Το γεγονός ότι δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β. Λ. δεν κάνει την απόφαση για παραμονή της στη φυλακή λιγότερο προβληματική. Όσοι επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη, είναι χυδαίοι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Παπαδημούλης: Ακροδεξιά, hoax και αθλιότητα

“Πρώτα το ταχύπλοο της Αίγινας, μετά το “ταξίδι Τσίπρα” στην Ντίσνεϋλαντ, τώρα η δήθεν συγγένεια της Ηριάννας. Ακροδεξιά, hoax και αθλιότητα…” γράφει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ.Παπαδημούλης σε ανάρτησή του στο twitter.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα