Η απάντηση της Μακρή στον Πάνο Καμμένο: Είμαι τέντι γκερλ. Κουρέψτε με.

Η απάντηση της Μακρή στον Πάνο Καμμένο: Είμαι τέντι γκερλ. Κουρέψτε με.
EUROKINISSI

Τι ανάρτησε στην σελίδα της στο Facebook η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Με το δικό της τρόπο απάντησε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, στον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, ο οποίος την παρέπεμψε στο πειθαρχικό για αντιδεοντολογική συμπεριφορά.  

Με ανάρτηση στο Facebook, η βουλευτή απάντησε:

Η απάντηση της Μακρή στον Πάνο Καμμένο: Είμαι τέντι γκερλ. Κουρέψτε με.

Στο θέμα που έχει προκύψει με τη βουλευτή του κόμματος Ραχήλ Μακρή αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος.

«Η κ. Μακρή υπέπεσε σε ένα τεράστιο σφάλμα. Την ημέρα που παρουσιάζαμε τα “κόκκινα” δάνεια παρασύρθηκε σε έναν υβριστικό διάλογο προς στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων μέσω του facebook»», δήλωσε χαρακτηριστικά (ΑΝΤ1) ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Προσθέτοντας ότι για τη διαγραφή ή την παραμονή της στο κόμμα θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα του κόμματος και όχι ο ίδιος, ο κ. Καμμένος κάλεσε την κ. Μακρή να ζητήσει συγγνώμη από τα στελέχη στα οποία επιτέθηκε δημόσια, να ξεκαθαρίσει πώς ήταν τα πράγματα.

«Είναι στο δικό της χέρι. Είναι και κατά πόσο θα αποδεχτούν οι άλλοι τη συγγνώμη. Δεν μπορεί όμως, αυτή τη στιγμή, να επιτρέψω εγώ και δεν θα επιτρέψω πλέον σε κανέναν να αλλάζει τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τη δουλειά που κάνουμε όλοι μαζί, δεν μπορεί κανείς να βγάζει άλλου είδους πρωτοσέλιδο. Αφήστε να δείτε τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν οι ανάλογες αποφάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝΕΛ, η Ραχήλ Μακρή

Καμμένος για Ραχήλ Μακρή: Τα όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν αν θα διαγραφεί ή όχι

SHARE:

24Media Network