Η ΔΗΜΑΡ γυρίζει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση  στη Βουλή ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για το θέμα της ΕΡΤ.
Στο στιγμιότυπο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ απομακρύνεται από το βήμα μετά τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο τέλος της συνάντησης.
(EUROKINISSI)
Συνάντηση στη Βουλή ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για το θέμα της ΕΡΤ. Στο στιγμιότυπο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ απομακρύνεται από το βήμα μετά τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο τέλος της συνάντησης. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Καμία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί η ΔΗΜΑΡ. Τι αναφέρουν ως προς ενδεχόμενο συνεργασίας στελέχη του κόμματος

Ότι δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση ξεκαθαρίζουν δύο στελέχη του κόμματος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, με άρθρο του στο ηλεκτρονικό περιοδικό "Μεταρρύθμιση" επισημαίνει ότι οι λόγοι που οδήγησαν όλα αυτά τα χρόνια τη ΔΗΜΑΡ να βρίσκεται στην απέναντι όχθη από τον ΣΥΡΙΖΑ "παραμένουν σε μεγάλο βαθμό, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να είναι μια στείρα αντιπολιτευτική δύναμη, ανέξοδης παροχολογίας, που αντιμάχεται κάθε έννοια μεταρρύθμισης και που με την πολιτική του οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ και κατ' επέκταση στη χρεοκοπία".

"Υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι όπως είναι σήμερα; Κατά τη γνώμη του γράφοντος, όχι", υπογραμμίζει.

Στο μεταξύ, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Θόδωρος Μαργαρίτης με συνέντευξή του στο ΑΠΕ τονίζει ότι η Αγίου Κωνσταντίνου αρνείται τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ "η οποία είναι μία τυφλή αντιπαράθεση με την ΕΕ, χωρίς αποτελέσματα και εναλλακτικές λύσεις".

Ο κ. Μαργαρίτης προσθέτει ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθήσει να έχει αυτή τη μη ρεαλιστική γραμμή, τα περιθώρια συνεννόησης στενεύουν.

"Θέλω όμως να το κάνω καθαρό: Η σημερινή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ δεν διευκολύνει συγκλίσεις γιατί δεν ξεκαθαρίζει με ποια κατεύθυνση πρέπει να πάμε απέναντι στην τρόικα", σημειώνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά
SHARE:

24Media Network