Η καρδιά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο ΚΚΕ – “Σας απαντώ με αγάπη”

Η καρδιά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο ΚΚΕ – “Σας απαντώ με αγάπη”

Με αγάπη και μια... καρδιά επέλεξε να απαντήσει στο ΚΚΕ η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή έναν χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε εναντίον της η εφημερίδα "Ριζοσπάστης".

Το σλόγκαν της αγάπης χρησιμοποίησε για ακόμη μια φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αυτή τη φορά από το Βήμα της Βουλής.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ψήφο των ομογενών, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Ριζοσπάστης”, στο οποίο -όπως τόνισε- χαρακτήρισαν την ίδια ως “έκτρωμα Κωνσταντοπούλου”.

Η ίδια θέλησε να απαντήσει στον Δημήτρη Κουτσούμπα, ωστόσο ο ίδιος απουσίαζε εκείνη τη στιγμή από την αίθουσα. Η επόμενη κίνησή της ήταν να “απαντήσει” στο ΚΚΕ με αγάπη και μια καρδιά.

Εγώ πάντως σας απαντώ με αγάπη και με καρδιά και σας λέω ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τους πολίτες και δεν αισθανόμαστε ότι πρέπει να απολογηθούμε ή ότι πρέπει να αισθανόμαστε υπόγοι γι’ αυτό”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Δείτε το απόσπασμα στο 25:38:

Αργότερα, πήρε το λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, θέλοντας να κάνει παρέμβαση στο παραπάνω σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παφίλης θέλησε να διευκρινίσει για το δημοσίευμα του “Ριζοσπάστη” ότι χαρακτήρισε “έκτρωμα” το νομοσχέδιο της κυβέρνησης και όχι την ίδια την κ. Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας ότι το ΚΚΕ “δεν χρησιμοποιεί τέτοιου είδους εκφράσεις”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα