Η Νάντια Γιαννακοπούλου χρειάστηκε να “παλέψει” για να πει μία κουβέντα ανάμεσα σε 4 άνδρες

Η Νάντια Γιαννακοπούλου χρειάστηκε να “παλέψει” για να πει μία κουβέντα ανάμεσα σε 4 άνδρες

Η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε σε τηλεοπτικό πάνελ ανάμεσα σε δύο πολιτικούς αντιπάλους και δύο άνδρες παρουσιαστές και χρειάστηκε να δώσει τη δική της μάχη για μία σύντομη τοποθέτηση.

Χθες ήταν η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Σήμερα είναι η μέρα που μία γυναίκα πρέπει να δώσει ολόκληρη μάχη για να τοποθετηθεί σε ένα ανδροκρατούμενο πάνελ.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ των Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου, έχοντας δίπλα της τους Δημήτρη Μαρκόπουλο και Πάνο Σκουρλέτη, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα.

Σε μία συζήτηση διάρκειας 15 και πλέον λεπτών και με την πολιτική αντιπαράθεση για το δυστύχημα των Τεμπών να μαίνεται, η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ χρειάστηκε να “παλέψει” για να πάρει τον λόγο και να τοποθετηθεί.

Συγκεκριμένα, μετά από 8 λεπτά κι αφού είχαν τοποθετηθεί οι εκπρόσωπο των άλλων δύο κομμάτων, χρειάστηκε να σηκώσει το χέρι της, λες και ήταν μαθήτρια ή φοιτήτρια, για να σημειώσει πως δεν έχει μιλήσει “δευτερόλεπτο μέχρι στιγμής”.

Αφού η παρέμβασή της δεν είχε αποτέλεσμα λίγα λεπτά αργότερα, είπε να κάνει άλλη μία προσπάθεια: “Να μιλήσουμε κι εμείς κάποια στιγμή. Σεβαστείτε τους κανόνες”. Μάταια…

Στο 11ο λεπτό, εξέφρασε τον εκνευρισμό της, λέγοντας “Έλεος. Αν είναι να φύγουμε. Αν είναι το ΠΑΣΟΚ εδώ να είναι διακοσμητικό, τότε να φύγω. Συγγνώμη αλλά δεν γίνεται”. Σε εκείνο το σημείο τής δόθηκε ο λόγος για μία σύντομη τοποθέτηση μέχρι το ανδροκρατούμενο πάνελ να τη διακόψει ξανά παρά την έκκλησή της να της επιτρέψουν να την ολοκληρώσει.

Κάτι που έγινε στο τέλος της συζήτησης και αφού αναγκάστηκε να ανεβάσει τους τόνους όσοι οι κ.κ. Μαρκόπουλος, Σπίρτσης, Οικονόμου και Παυλόπουλος κάλυπταν τη φωνή της.

Μια κουβέντα, μου επιτρέπετε; Επιτρέψτε μου, σας παρακαλώ, Έλεος! Έλεος ρε παιδιά! Αφήστε και μια γυναίκα να μιλήσει, ήταν η ημέρα της γυναίκας χθες, τι ασέβεια είναι αυτή, πραγματικά”, φώναξε η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ σε μία θλιβερή εικόνα που μας θυμίζει ότι η 8η Μαρτίου πρόλαβε να περάσει γοργά και βίαια στο “χθες”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα