Η ΝΔ ενημερώνει τους πολίτες στην επαρχία για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

Η ΝΔ ενημερώνει τους πολίτες στην επαρχία για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

Από την Κυριακή 9 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 11 Νοεμβρίου εξορμήσεις σε 13 πόλεις όπου εφαρμόζεται πιλοτικά το πρόγραμμα, παράλληλα με τις ομιλίες υπουργών και στελεχών ανά την περιφέρεια

Της Βίκυς Σαμαρά

Η χθεσινή ανακοίνωση πραγματοποίησης εκδηλώσεων σε όλους τους νομούς της χώρας με ομιλητές υπουργούς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυση της, ήταν μόνο το πρώτο βήμα σε μία νέα επιχείρηση συστράτευσης, η οποία δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις και την παρατεταμένη άτυπη προεκλογική περίοδο στην οποία έχει εισέλθει η χώρα.

Αποφασίστηκε επιπλέον οι νομαρχιακές οργανώσεις της Ν.Δ να πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις για το νέο θεσμό του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, από την Κυριακή 9 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στις 13 πόλεις της χώρας, όπου εφαρμόζεται πιλοτικά το πρόγραμμα και συγκεκριμένα στη Δράμα, την Έδεσσα, τα Γρεβενά, τα Ιωάννινα, την Καρδίτσα, τη Λευκάδα, το Μεσολόγγι, τη Χαλκίδα, την Καλλιθέα, την Τρίπολη, τη Σάμο, τη Σύρο και το Δήμο Μαλεβιζίου Ηρακλείου Κρήτης.

“Μετά από δύο χρόνια δύσκολων αποφάσεων, καλύπτονται οι δημοσιονομικοί στόχοι και ολοκληρώνονται τα απαραίτητα για να σταθεί η χώρα στα πόδια της.

Η χώρα μπαίνει σε ρυθμούς ανάπτυξης και μείωσης ανεργίας. Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση, όπως ακριβώς εξήγγειλε πριν λίγους μήνες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, παίρνει αποφάσεις που δίνουν ανάσες στους πολίτες. Η Ν.Δ επικεντρώνει τις δράσεις και τις προτάσεις της στη βελτίωση της καθημερινότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και ο νέος θεσμός του Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος που μπαίνει σε δοκιμαστική εφαρμογή, για πρώτη φορά, στη χώρα μας από τη νέα χρονιά, με προοπτική να επεκταθεί το ταχύτερο δυνατό”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Συγγρού.

Αναμένονται και άλλες αντίστοιχες κινήσεις, με στόχο την επαναπροσέγγιση ψηφοφόρων που είναι μεν απογοητευμένοι από τη ζοφερή οικονομική πραγματικότητα δεν εμπιστεύονται όμως το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σε ένδειξη ενότητας της παράταξης στην πορεία προς πιθανές -αν και απευκταίες βεβαίως για την κυβέρνηση - κάλπες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network