Η ΝΔ επιτίθεται στον Καμμένο για τη δήλωση περί σταθερότητας στο εσωτερικό

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Σούλι. Εψάλη επιμνημόσυνη δέηση, ακολούθησε προσκλητήριο πεσόντων Σουλιωτών και κατάθεση στεφάνου. (EUROKINISSIΥΠΕΘΑ/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ)
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Σούλι. Εψάλη επιμνημόσυνη δέηση, ακολούθησε προσκλητήριο πεσόντων Σουλιωτών και κατάθεση στεφάνου. (EUROKINISSIΥΠΕΘΑ/ΔΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ) EUROKINISSI

Αναφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας πως οι ένοπλες δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Συγγρού

Η αναφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, κατά τις κοινές του δηλώσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Πεντάγωνο, ότι “στις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας είναι σημαντικό να πούμε ότι οι ένοπλες δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό” προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο τομεάρχης Αμυνας της Ν.Δ Κώστας Τασούλας σε ανακοίνωση του επιτέθηκε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας αλλά και στον πρωθυπουργό, της προσοχής του οποίου πιθανώς διέλαθε η ερμηνεία που θα μπορούσε να δοθεί στη φράση του κυβερνητικού εταίρου: “Ο σαστισμένος από τις διαφοροποιήσεις υπέρ της Ευρώπης βουλευτών του κ. Καμμένος, υποδεχόμενος τον κ. Τσίπρα στο ΥΠΕΘΑ, τον διαβεβαίωσε πως ο στρατός εγγυάται την ασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας! Και ο πελαγωμένος Πρωθυπουργός, αντί να τον απολύσει επιτόπου, έκανε πως δεν κατάλαβε!”

Ο κ.Τασούλας πρόσθεσε ότι “στις δημοκρατίες ο Στρατός εγγυάται τα σύνορα της χώρας από εξωτερικές απειλές. Την ασφάλεια στο εσωτερικό την εξασφαλίζει η Αστυνομία”και υποστήριξε ότι: “Η πολιτική του κολιγιά με το ΣΥΡΙΖΑ τον μετέτρεψε σε οπαδό σοβιετικού τύπου καθεστώτων, όπου πράγματι ο Στρατός ελέγχει την εσωτερική ασφάλεια. Ο Πρωθυπουργός, για να μην αντιδράσει, προφανώς συμφωνεί! Πρόκειται για βάναυση αντιδημοκρατική ομολογία στον αέρα.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network