Η παραίτηση της Κατερίνας Παπακώστα που δεν έγινε δεκτή

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα
Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα MOTIONTEAM

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και αφού ξεκαθάρισε την εμπιστοσύνη της στην κυβέρνηση υπέβαλε παραίτηση στον απόηχο των αθλιοτήτων περί συναλλαγής και ανταλλαγής στην ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν έγινε δεκτή από τον κ. Τσίπρα.

Επιστολή παραίτησης -η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή-, υπέβαλε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, στη διάθεση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως προκύπτει στην επιστολή παραίτησης της, την οποία κατέθεσε εγγράφως και αυτοπροσώπως στον κ. Τσίπρα, και την οποία φέρνει στη δημοσιότητα αποκλειστικά το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Παπακώστα προχώρησε σε αυτή την κίνηση προκειμένου να μη μείνει καμία "σκιά" περί "ανταλλαγμάτων" και "αμαύρωσης" των "ανιδιοτελών" και "πατριωτικών θέσεων" της ενόψει της ανανέωσης της ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης. Παράλληλα, υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη της προς την κυβέρνηση χωρίς όρους, τονίζοντας ότι "αυτή πρέπει να πορευτεί σε ορίζοντα Οκτωβρίου 2019, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες".

"Φωτογραφίζοντας" ότι σχετικές αιτιάσεις περί "ανταλλαγμάτων" προέρχονται από μερίδα της αντιπολίτευσης και δη από τη ΝΔ, η κ. Παπακώστα αναφέρει ότι διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία "επειδή παραμένω πιστή στις πολιτικές αρχές που θέσπισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής" και προσθέτει: "Επειδή "ειδήμονες" από το παρελθόν σε συναλλαγές και ανταλλάγματα, μεταξύ των οποίων και οικονομικά, βυσσοδομούν και συκοφαντούν, προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον λαό σε πλείστα όσα, αλλά και να αμαυρώσουν τις ανιδιοτελείς και πατριωτικές θέσεις μου, θέτω την παραίτησή μου από τη θέση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στη διάθεσή σας.", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός δεν έκανε δεκτή την παραίτηση της κ. Παπακώστα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άγρια κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη για τον Αποστολάκη με αναφορές στη Χούντα

Δίωξη για τα απειλητικά sms στους ΑΝΕΛ

Η οργή του Τσίπρα για τις απειλές: Τώρα θα τα ακούσετε, καθίστε κάτω

ΣΥΡΙΖΑ: Οργανωμένη απόπειρα εκφοβισμού κατά της Συμφωνίας

SHARE:

24Media Network