Ηλιόπουλος: Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία η κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος EUROKINISSI

Το αίτημα της άμεσης συνταγογράφησης των μοριακών τεστ επανέλαβε με ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος.

"Η άρνηση της κυβέρνησης για συνταγογράφηση των μοριακών τεστ είναι απόδειξη μιας κυβέρνησης επικίνδυνης για τη δημόσια υγεία. Ακόμα και τώρα, τη στιγμή της έκρηξης ενός νέου κύματος",έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος, επαναφέροντας το ζήτημα συνταγογράφησης των μοριακών τεστ.

"Η κυβέρνηση αρνείται να ακολουθήσει το παράδειγμα της πλειοψηφίας των χωρών της ΕΕ στις οποίες υπάρχει συνταγογράφηση μοριακών και rapid, άρα καλύτερη ιχνηλάτηση χωρίς δυσβάσταχτη επιβάρυνση για τους πολίτες", πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη με τις οποίες ο υπουργός Ανάπτυξης αμφισβήτησε την ποιότητα των τεστ που διεξάγονται στην Κύπρο.

"Για να καλύψει αυτή την επιλογή επιτίθεται σε όσους ζητούν το αυτονόητο με χυδαία ψέματα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει ακόμα και την ποιότητα των τεστ που διεξάγονται στην Κύπρο.

Οι απαντήσεις κρατικών αξιωματούχων της Κυπριακής Δημοκρατίας έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είμαστε σίγουροι ότι θα τον κρατήσει όμως στη θέση του. Η βασική του ασχολία άλλωστε είναι τα ψέματα και οι προσβολές προς την κοινωνία, για να συνεχίσουν κάποιοι λίγοι την κερδοσκοπία", κατέληξε στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νάσος Ηλιόπουλος, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κύπρος, Άδωνις Γεωργιάδης
SHARE:

24Media Network