Ηλιόπουλος: “Κρύβεται ο Μητσοτάκης μετά τις αποκαλύψεις Βρούτση”

Ηλιόπουλος: “Κρύβεται ο Μητσοτάκης μετά τις αποκαλύψεις Βρούτση”
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος Eurokinissi

Για "ένοχη σιωπή" του Κυριάκου Μητσοτάκη που "επιβεβαιώνει ότι είναι ένας εκβιαζόμενος πρωθυπουργός" κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Για “ένοχη η σιωπή του Κυριάκου Μητσοτάκη” κάνει λόγο ο Νάσος Ηλιόπουλος μετά τις καταγγελίες Βρούτση για τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ο κ. Μητσοτάκης από χθες κρύβεται και δεν απαντά στις πρωτοφανείς καταγγελίες του κ. Βρούτση”, δήλωσε on camera ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, για να προσθέσει:

Ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο επιλογές: ή ο κ. Βρούτσης λέει ψέματα και άρα οφείλει να τον απομακρύνει άμεσα ή λέει την αλήθεια για την απάτη και τον εκβιασμό οπότε καλείται να απαντήσει στο ερώτημα: τι συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον κ. Φουρθιώτη”.

Η πλήρης δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου:

Ο κ. Μητσοτάκης από χθες κρύβεται και δεν απαντά στις πρωτοφανείς καταγγελίες του κ. Βρούτση. Το ίδιο έκανε όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε αναθέσει μισό αστυνομικό τμήμα στη φύλαξη του κ. Φουρθιώτη.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο επιλογές: ή ο κ. Βρούτσης λέει ψέματα και άρα οφείλει να τον απομακρύνει άμεσα ή λέει την αλήθεια για την απάτη και τον εκβιασμό και άρα περιμένουμε την απάντηση σε ένα απλό ερώτημα.

Τι συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον κ. Φουρθιώτη;

Η σιωπή του, το μόνο που επιβεβαιώνει είναι ότι είναι ένας εκβιαζόμενος πρωθυπουργός”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα