Ηλιόπουλος: Τα στελέχη της ΝΔ έχουν μια δική τους αντίληψη για το τι σημαίνει εργασιακά δικαιώματα

Ν. Ηλιόπουλος
Ν. Ηλιόπουλος EUROKINISSI

"Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζουν να σιωπούν, όπως ακριβώς σιώπησαν και στο αίτημα "να τελειώσει ο εκβιασμός των ελέγχων" αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με στέλεχος της ΝΔ στη Χίο.

"Από ότι φαίνεται τα στελέχη της ΝΔ έχουν μια δική τους αντίληψη για το τι σημαίνει εργασιακά δικαιώματα" σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με στέλεχος της ΝΔ στη Χίο.

"Ο κ. Τρομπούκης, ιδιοκτήτης διαγνωστικού κέντρου στην Χίο, επιτέθηκε σε επιθεωρητή εργασίας για να αποφύγει πρόστιμο για αδήλωτη εργαζόμενη στο γραφείο του" αναφέρει και συνεχίζει:

"Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζουν να σιωπούν, όπως ακριβώς σιώπησαν και στο αίτημα "να τελειώσει ο εκβιασμός των ελέγχων". Η αντίληψη λοιπόν της ΝΔ είναι ξεκάθαρη. Ασυλία και άβατα εργοδοτικής ανομίας για τους ισχυρούς, λιτότητα για την κοινωνία".

Επίσης, ο ίδιος αναφέρει πως θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μάχη για ποιοτικές θέσεις εργασίας μέσα από την στήριξη της επιθεώρησης εργασίας και την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

SHARE:

24Media Network