Κακλαμάνης: “Μη μας λένε ότι τα έκαναν όλα τέλεια. Δεν είναι τρελός ο λαός”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Νικήτας Κακλαμάνης
Ο Νικήτας Κακλαμάνης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Νέες αιχμές από τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής που ζήτησε σύγκληση της ΚΟ της ΝΔ για να συζητηθεί το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και “να ακούσει πράγματα ο Μητσοτάκης που δεν τα ξέρει”.

Σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας για να συζητηθεί το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ζήτησε και ο Νικήτας Κακλαμάνης.

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να ακούσει πράγματα που ενδεχομένως δεν τα ξέρει”, σημείωσε μάλιστα με νόημα ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στα Παραπολιτικά FM. Κάρφωσε άλλωστε υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη, συμφωνώντας και επαυξάνοντας με τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για “καλάμια” που πρέπει να παρκάρουν κάποιοι

“Μην βγαίνουν και μας λένε ότι τα κάναν όλα τέλεια. Δεν είναι τρελός και σχιζοφρενής ο ελληνικός λαός”, τόνισε ο κ. Κακλαμάνης. Υποστήριξε δε ότι η ΝΔ δεν κινδυνεύει από την αντιπολίτευση, αλλά από τον κακό της εαυτό.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής ξεκαθάρισε πως όταν μιλά για επιστροφή στις ρίζες της ΝΔ δεν εννοεί δεξιά στροφή. “Το μεγάλο κομμάτι που κάποιοι το περιφρονούν είναι η πατριωτική, λαϊκή δεξιά. Αυτό προκύπτει αν δείτε τους πρώτους πέντε που εξελέγησαν. Όλοι οι “διευρυμένοι” εχάθησαν. Άρα οι “επαγγελματίες του κέντρου” κάθισαν σπίτι τους ή πήγαν στις παραλίες”, ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης και πρόσθεσε: “Όταν εγώ ζητώ επιστροφή στις ρίζες δεν εννοώ να κάνουμε δεξιότερη στροφή. Η επιστροφή στις ρίζες δεν λέει αυτό”.

Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι αποδοκιμαστηκε κομμάτι της κυβερνητικής πολιτικής. Εκτίμησε ότι τρία είναι τα προβλήματα: Ακρίβεια, υγεία και δημόσια ασφάλεια και κατέληξε: “Περιμένω διόρθωση της κυβερνητικής πολιτικής”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα