Κακλαμάνης: “Τα αποτελέσματα της συνάντησης Τσίπρα-Ερντογάν θα φανούν μετά από μήνες”

Κακλαμάνης: “Τα αποτελέσματα της συνάντησης Τσίπρα-Ερντογάν θα φανούν μετά από μήνες”
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης Eurokinissi

Αποστάσεις από τις ιδιαίτερα επικριτικές αναφορές στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία πήρε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ουδέτερη και χαμηλής πτήσης συνάντηση χαρακτήρισε στον news247 και στους 88,6 το ταξίδι Τσίπρα στην Τουρκία ο Νικήτας Κακλαμάνης, παίρνοντας αποστάσεις από τοποθετήσεις άλλων στελεχών της ΝΔ που προεξοφλούσαν αποτυχία.

Όπως είπε, το αν πέτυχε τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Ερντογάν θα φανούν μήνες μετά, από τη συμπεριφορά της γείτονος χώρας.

“Σε αυτά που ακούστηκαν μου έκανε εντύπωση το ότι ο Ερντογάν μίλησε για συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου στο Αιγαίο, πήγε επίσης να εξισώσει -χωρίς να λάβει απάντηση από τον Τσίπρα- το θέμα της Χάλκης με τους μουφτήδες στη Θράκη.

Επίσης τρεις φορές ο κ. Τσίπρας είπε ότι πραξικοπηματίες δεν είναι αποδεκτοί στην Ελλάδα και συμπλήρωσε ότι μέσα σε αυτό που θα συζητηθεί σε επίπεδο υπουργών θα συζητηθούν και οι καλύτεροι τρόποι ασφαλείας στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.” συμπλήρωσε.

Για το θέμα του κανονισμού της Βουλής τέλος τόνισε είπε ‘ότι δεν θα γίνει αλλαγή του κανονισμού και χαρακτήρισε άκομψη την επιστολή Τσίπρα στον Βούτση.

“Ουσιαστικά ποτέ δεν υπήρξε σε επίπεδο κορυφής θέμα πρότασης μομφής κατά του Νίκου Βούτση” συνέχισε λέγοντας ότι ο ίδιος θα διαφωνούσε με ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα